Släpkärra Kolbäck

Släpkärra Kolbäck

Johansson’s Mek är ett företag som riktar in sig på bland annat service och reparation av släpkärra och hästtransport. Företaget ligger beläget en liten bit utanför Västerås men med tjänsterna vänder jag mig till er i dess omnejd också, bland annat Kolbäck.

Utöver hästtransport och släpkärra erbjuder jag även hjälp med andra fordon, bland annat traktorer, truckar och grävmaskiner.

Oavsett vad du vill ha för hjälp när du vänder dig hit arbetar jag alltid flitigt och noggrant, mitt mål är att varje kund ska bli helt nöjd över hjälpen de får av mig.

Tack vare många år i branschen har jag både omfattande erfarenhet och kunskap inom service och reparation av olika fordon. Detta speglas i mitt arbete och den hjälpen jag ger till mina kunder.

Släpkärra Kolbäck

Är du intresserad av att erhålla min hjälp med reparation eller service av din släpkärra? Då är du varmt välkommen att kontakta mig, så ser jag till att du kommer få precis den hjälpen du är i behov av. Även om du har några frågor eller funderingar kan du ta kontakt med mig.

Kontaktformulär

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Johansson’s Mek    Patrik Johansson    Horns Café 1, 725 92 Västerås    073-987 66 13    patrikjohansson_73@hotmail.com