Reparationer

Laga hästtransport, släpkärra & släpvagn i Västerås

Utöver mitt arbete inom service arbetar jag även med reparationer. Till mig kan du vända dig för att få hjälp att laga din hästtransport, släpkärra och släpvagn med mera. Med tanke på att mitt företag ligger i Västerås vänder jag mig framförallt till er i Västerås samt i dess omnejd.

Hos mig kan du få hjälp med reparationer av hästtransport, traktor, grävmaskiner, släpvagn och truck. Inom alla dessa fordon har jag bred kunskap och kan därmed erbjuda kvalitativ hjälp med er reparation.

Oavsett om du behöver hjälp med en liten och enkel preparation eller om du är i behov av hjälp med en mer omfattande reparation så finns jag här för att hjälpa till. Mitt mål är alltid att kunden ska bli 100 procent nöjd, därmed gör jag allt i min makt för att uppnå det. I allt mitt arbete lägger jag ned hårt arbete, engagemang och noggrannhet. Allt för att arbetet ska bli så väl utfört som möjligt.

Kontakta mig om du vill ha min hjälp att laga en släpvagn, släpkärra, hästtransport eller truck, jag hjälper gladeligen till! Kontakta mig även om du har några frågor som du vill ha svar på.

Kontaktformulär

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Johansson’s Mek    Patrik Johansson    Horns Café 1, 725 92 Västerås    073-987 66 13    patrikjohansson_73@hotmail.com