Service

Service av släpkärra och hästtransport & släpvagnsservice i Västerås

Johansson’s Mek är ett företag som riktar in sig på bland annat service av hästtransport och släpvagnsservice. Företaget ligger beläget en liten bit utanför Västerås men med tjänsterna vänder jag mig till er i dess omnejd också.

Utöver hästtransport, släpkärra och släpvagn erbjuder jag även hjälp med andra fordon, bland annat traktorer, truckar och grävmaskiner.

Oavsett vad du vill ha för hjälp när du vänder dig till mig arbetar jag alltid flitigt och noggrant, mitt mål är att varje kund ska bli helt nöjd över hjälpen de får av mig.

 

Tack vare många år i branschen har jag både omfattande erfarenhet och kunskap inom service av olika fordon. Detta speglas i mitt arbete och den hjälpen jag ger till  mina kunder.

Är du intresserad av att erhålla min hjälp med exempelvis släpvagnsservice eller service av din hästtransport eller släpkärra? Då är du varmt välkommen att kontakta mig, så ser jag till att du kommer få precis den hjälpen du är i behov av. Även om du har några frågor eller funderingar kan du ta kontakt med mig.

Kontaktformulär

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Johansson’s Mek    Patrik Johansson    Horns Café 1, 725 92 Västerås    073-987 66 13    patrikjohansson_73@hotmail.com